Hydrolaten opleiding

Vitamine in voeding
15 november 2022

Op 25 en 26 juni 2023 wordt er in mijn praktijk een hydrolaten opleiding gegeven door Veerle Waterschoot. Veerle is de schrijfster van het boek ‘Hydrolaten’ – therapeutische – cosmetische – culinaire gids.

Samenvatting van het boek.

Hydrolaten zijn destillaten van zeer verscheiden plantenmateriaal zoals bloemen, bladeren, kruiden zaden, wortels,… Deze geurige, subtiele waters dragen zowel de fysieke als energetische kwaliteiten van de planten in zich. Dit boek wil bijdragen aan een verdiende herwaardering van de hydrolaten. Op een zeer eigen manier sluiten ze aan bij de actuele noden en interesses voor verse kruiden en plantenbereidingen, toenemende stress en hooggevoeligheid, interesse in pure en zuivere cosmetica, culinaire inspiratie voor het creëren van nieuwe, subtiele sensaties met zuivere, vitale producten. In 67 monografieën worden kwaliteiten en toepassingen van zowel aromatische als niet-aromatische hydrolaten uitgewerkt, opgenomen in de vijfelementenleer en met suggesties voor het gelijktijdig inzetten van bachbloesems. Dit boek is zowel een gids als een werkboek voor holistische gezondheid. 

Veerle:

“Gezien het vele werk dat ik geïnvesteerd heb in mijn boek over Hydrolaten, is dit boek ook het handboek en geef ik in de opleiding ook mee hoe je er therapeutisch mee kan werken ( op vele manieren!)”

Tijdens de opleiding kan men kennismaken met de hydrolaten, proeven/ervaren van alle hydrolaten die bestudeerd worden. Zeker de moeite waard voor iedereen (natuurgeneeskundig therapeuten) die met natuurlijke middelen de gezondheid wil bevorderen of ondersteunen.

Als je interesse hebt of voor deelname kan je met mij contact opnemen voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *