Beoordelingen

Schrijf hier jouw beoordeling: Beoordeling schrijven

Kruidenwandeling

5,0 rating
8 juli 2021

Dankjewel voor het delen van je kennis tijdens de leuke kruidenwandeling Marianne! Erg interessant om te leren over over de werking van verschillende kruiden, planten en bloemen in de vrije natuur. De combinatie van de wandeling in een mooi natuurgebied en heerlijke zelfgemaakte lekkernijen maakte de beleving compleet! Prettige ontspannen sfeer.

Thieu & Roos

Workshop

5,0 rating
6 juli 2021

Marianne wat een geweldig mooie ervaring om bij jou een kruidenworkshop te mogen doen dankjewel voor de geweldige uitleg en begeleiding van het maken van , kruiden olie en crème,en voor de heerlijke lunch met allemaal eigen gemaakte gerechten. Dankjewel Annie Fransen

A fransen

KRUIDENWANDELING zaterdag 5 juni 2021

5,0 rating
16 juni 2021

Heerlijke wandeling in super mooi gebied waarbij kennis wordt gemaakt met diverse planten en kruiden die je in de natuur tegen komt. Hierbij tevens uitleg over de manier van hoe en waarvoor deze planten/kruiden gebruikt kunnen worden. Zeer interessant.
Daarna gezellig napraten in de sfeervolle tuin van Marianne met bloemetjes thee, een lekker soepje, overheerlijke zelfgemaakte oer crackers, en een zeer smakelijke salade allen gemaakt met kruiden uit de natuur.
Al met al een geslaagde zaterdagochtend.

Jeannette

fijne begeleiding detox

5,0 rating
5 maart 2021

ik heb een heel positieve ervaring met Marianne tijdens mijn eerste ervaring met detox. De begeleiding was geheel afgestemd op mij als persoon. Deskundig advies en uitleg wat het voedsel en de detox doet met je lichaam.
Met elke vraag tijdens deze “vaste-periode” kon ik bij Marianne terecht en kreeg ik snel antwoord of advies. Het programma van deze detox weken was mooi gestructureerd waar ik heel veel houvast aan had. Met name de laatste vaste dagen (sap dagen) was het dag programma geheel uitgeschreven! Heel fijn!
De lichaamsmassage en infrarood welke ik als onderdeel van deze detox weken heb gehad.. geweldig en heerlijk!!

Marij van der Doelen

zeer de moeite waard

5,0 rating
27 juni 2020

Een kruidenworkshop bij Marianne is zeer de moeite waard. Ik heb genoten van de kruidenwandeling. We maakten een zalfje voor de droge huid, een crème tegen de jeuk en speciale olie en azijn met heel veel kruiden.
Bovendien smulden we van een heerlijke vegetarische lunch. En dit alles onder de geduldige en lieve aandacht van Marianne.

Ina