Schrijf hier jouw beoordeling: Beoordeling schrijven

Kruiden dag

Rated 4 out of 5
18 april 2022

Het was een verrassende en leerzaam dag, waarbij ik me erg goed en verwelkomt voerde. Ook prettig dat je ervaring met elkaar kon delen, je veel uitleg kreeg over veel plante en kruiden de werking. Heel erg lekkere uitgebreide luch en leuk om zelf een zalfje te kunnen maken en nog meer. Het was een fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Rocio Maurix

Kruidenworkshop 9 april 2022

Rated 5 out of 5
11 april 2022

De gastvrije ontvangst, de leerzame wandeling, het maken van een tinctuur en zalfje, de rondleiding door de tuin, de overheerlijke zelfgemaakte verse lunch met eigengemaakte producten en alle kennis die Marianne met ons deelde maakte deze dag bijzonder geslaagd en voor mij enorm inspirerend! En alsof dit al niet genoeg was volgden de dag erna in mijn mailbox ook nog alle lunchrecepten!!

Hartelijk dank Marianne.

Elly

Kruidenwandeling

Rated 5 out of 5
8 juli 2021

Dankjewel voor het delen van je kennis tijdens de leuke kruidenwandeling Marianne! Erg interessant om te leren over over de werking van verschillende kruiden, planten en bloemen in de vrije natuur. De combinatie van de wandeling in een mooi natuurgebied en heerlijke zelfgemaakte lekkernijen maakte de beleving compleet! Prettige ontspannen sfeer.

Thieu & Roos

Workshop

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

Marianne wat een geweldig mooie ervaring om bij jou een kruidenworkshop te mogen doen dankjewel voor de geweldige uitleg en begeleiding van het maken van , kruiden olie en crème,en voor de heerlijke lunch met allemaal eigen gemaakte gerechten. Dankjewel Annie Fransen

A fransen

KRUIDENWANDELING zaterdag 5 juni 2021

Rated 5 out of 5
16 juni 2021

Heerlijke wandeling in super mooi gebied waarbij kennis wordt gemaakt met diverse planten en kruiden die je in de natuur tegen komt. Hierbij tevens uitleg over de manier van hoe en waarvoor deze planten/kruiden gebruikt kunnen worden. Zeer interessant.

Daarna gezellig napraten in de sfeervolle tuin van Marianne met bloemetjes thee, een lekker soepje, overheerlijke zelfgemaakte oer crackers, en een zeer smakelijke salade allen gemaakt met kruiden uit de natuur.

Al met al een geslaagde zaterdagochtend.

Jeannette