Beoordelingen

Schrijf hier jouw beoordeling: Beoordeling schrijven

fijne begeleiding detox

5,0 rating
5 maart 2021

ik heb een heel positieve ervaring met Marianne tijdens mijn eerste ervaring met detox. De begeleiding was geheel afgestemd op mij als persoon. Deskundig advies en uitleg wat het voedsel en de detox doet met je lichaam.
Met elke vraag tijdens deze “vaste-periode” kon ik bij Marianne terecht en kreeg ik snel antwoord of advies. Het programma van deze detox weken was mooi gestructureerd waar ik heel veel houvast aan had. Met name de laatste vaste dagen (sap dagen) was het dag programma geheel uitgeschreven! Heel fijn!
De lichaamsmassage en infrarood welke ik als onderdeel van deze detox weken heb gehad.. geweldig en heerlijk!!

Marij van der Doelen

zeer de moeite waard

5,0 rating
27 juni 2020

Een kruidenworkshop bij Marianne is zeer de moeite waard. Ik heb genoten van de kruidenwandeling. We maakten een zalfje voor de droge huid, een crème tegen de jeuk en speciale olie en azijn met heel veel kruiden.
Bovendien smulden we van een heerlijke vegetarische lunch. En dit alles onder de geduldige en lieve aandacht van Marianne.

Ina

Kundig en persoonlijk

5,0 rating
27 december 2019

Marianne is heel kundig en past haar kennis toe op persoonlijk niveau. Ze kijkt naar je behoefte en wensen en geeft een advies op maat. Ze biedt een luisterend oor.

Roos